cropped-trans.png

Kämparnas dag är ett registrerat varumärke, liksom vår logga. Detta innebär att vi äger rättigheterna till dessa och att all marknadsföring där vi förekommer måste vara godkänd av oss först. Självklart vill vi sprida Kämparnas dag och allt som vi står för men av olika anledningar känner vi att vi vill ha lite kontroll över vart vi syns och hur vi syns. Vi hoppas alla respekterar detta och tar kontakt med oss.

Vi är idag 2 mammor, Jenny och Madde, som arrangerar Kämparnas dag.
En dag som är till förmån för alla kämpande barn med cancer.

Det hela började med Jenny, som här själv berättar varför hon är en stor del av Kämparnas dag:

”Jag och min familj har levt i barncancerns värld i 2 år och 3 månader. Vår lilla dotter och syster Malva fick den elakartade cancersjukdomen Neuroblastom stadie 4 endast 1 år och 2 månader gammal.
Den 16 mars 2010 fick vi det fruktansvärda beskedet.
Vi skulle åka till Uppsala och Akademiska Barnsjukhuset för att påbörja vår resa i cancerns värld… En värld vi inte vill ska finnas…
Hon kämpade tappert på med operationer, cytostatika behandlingar, strålning, tablettbehandling, undersökningar av olika slag mm mm . Ca 80 nedsövningar var hon med om.

Hon fick återfall när vi trodde att allt såg fint ut.

Den 2 december 2011 fick vi det fruktansvärda beskedet att läkarna har gjort vad de har kunnat för att rädda livet på vår Malva.
Malva och vi levde livet från den dagen med bla. en resa vi fått av Min Stora Dag till Teneriffa. Vi reste till Finland, åkte på lyxkryssning och åkte till Sälen så hon fick åka skidor som hon ville och mycket mer.”

 

Malva somnade in lugnt och stilla i hemmet den 22 april 2012 endast 3 år 3 månader och 3 dagar gammal.

 

Vi ville göra något för att ge något tillbaka till Barncancerfonden. Vi har fått så otroligt mycket och vill nu ge något tillbaka.

Kämparnas Dag är här för att stanna! ♥

Jenny och Julle, Malvas föräldrar

ALLA BARN SKA ÖVERLEVA CANCERN!

Kämparnas Dag är till minne av Malva ♥


Jarno ”Julle” Nisula & Jenny Karlsson

Julle och Jenny har 3 barn och bor i Köping.
Julle arbetar på Volvo Powertrain och Jenny som undersköterska på Akuten/HIA i Köping


Madelene Ryding

Bor i Köping tillsammans med make och 2 barn.
Arbetar som undersköterska på Akuten/HIA i Köping.