Här ser ni några av våra övriga engagemang för att inbringa mer pengar till Barncancerfonden och Stiftelsen Min Stora Dag. Ni kan även läsa om vårt arbete för att göra tiden för cancerdrabbade barns familjer lite ”lättare” när de är på sjukhuset i Uppsala.

Torsdagen den 27 februari 2014 ordnade vi återigen, tillsammans med Actic i Köping, en kväll till förmån för Barncancerfonden och Stiftelsen Min Stora Dag.

Kvällen inbringade 3165 kr! Pengarna kommer vi att sätta in tillsammans med alla pengar vi samlat in under året fram t.o.m Kämparnas Dag den 26/4-2014.

Stort tack till instruktörerna Cecilia Eriksson och Åsa Almgren alla deltagare och engagerade!

Ett stort tack till Netto i Köping som sponsrade med frukt till deltagarna.

Kämparnas dags-spinningen


Tisdagen den 20 augusti 2013 ordnade vi, tillsammans med Actic i Köping, en kväll till förmån för Barncancerfonden och Stiftelsen Min Stora Dag.

Kvällen inbringade 2605 kr!

Stort tack till alla deltagare och engagerade!


Lördagen den 14 september 2013 fick vi nöjet att delta som café-ansvariga vid evenemanget ”Sveriges starkaste kvinna 2013” i Kungsör.

Dagen inbringade drygt 11 500 kr!!!

Stort tack till alla som deltog till denna summa!

Extra stort tack till Oscar Jonsson som frågade oss om vi ville vara med och som gjorde detta möjligt!


Som ni kanske bet blev vi utnämnda till Sparbanks miljonen och fick ta emot en check på 25 000 kr för ”Årets goda gärning”. För dessa pengar valde vi att renovera/fixa i ordning familjerummet på avd. 95 A på Akademiska sjukhuset i Uppsala där Jennys familj tillbringade mycket tid under Malvas sjukdomstid.

Det blev fantastiskt fint och vi är otroligt stolta!

Flera företag valde att sponsra oss på olika sätt, MIO möbler, smartasaker.se, Elkedjan, samt ICA Maxi i Uppsala.

 

Här nedan ser ni några bilder från resultatet

Några bilder från invigningen den 28/11-2013